Thursday, 15 December 2016

      APA ITU LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM?

LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM amat sesuai untuk mereka yang tidak suka pakai makeup. Setelah memakai krim QQ, kulit akan kelihatan semulajadi, tona sekata, bersinar, melindungi cela, garis halus dan pori-pori. Selain itu, ia tidak menyebabkan pori-pori tersumbat.

Pati bunga Chamomile, pati Rosemary, Arbutin, Adenosine dan Asid Hyaluronic mampu membantu memperbaiki kulti dan mencegah daripada pembentukan tompok-tompok hitam dan jeragat.
La'Soul Magic Makeover QQ Cream ini dihasilkan dari pati-pati semulajadi tumbuhan dan amat berkesan dalam perlindungan dari pancaran matahari dengan adanya SPF50 dan PA+++, tanpa campuran bahan-bahan kimia.

Walaupun berada di bawah cuaca panas, kulit tetap akan berada dalam keadaan sekata dan tampak segar. Krim QQ ini amat berkesan dalam memperbaiki garis-garis halus di sekitar mata dan mulut. Ia amat sesuai untuk semua jenis kulit terutama pada masalah kulit penuaaan, kendur dan tidak bermaya.

La'Soul Magic Makeover QQ Cream ini adalah amat unik dan paling popular di Korea Selatan, dengan pelbagai bahan semulajadi untuk menghasilkan krim magik ini.

Ia merupakan concealer yang bagus, pelindungan matahari uv yang menyeluruh, kesan anti penuaan, memberikan tona kulit sekata, mengecilkan saiz pori-pori dan mempunyai kesan kelembapan yang baik.





 BAHAN-BAHAN ASAS SEMULAJADI LA'SOUL MAGIC 
                       MAKEOVER  QQ CREAM

CHAMOMILE FLOWER EXTRACT
✔ Melembutkan, menutupi noda, cela dan membuat kulit tampak mulus, bersih dan bercahaya

ROSEMARY EXTRACT
✔ Kelembapan, keanjalan, mengecilkan pori-pori dan anti oksida

HYALURONIC ASID
✔ Mengembalikan keanjalan kulit, mengekalkan kelembapan kepada kulit dan mengurangkan kedutan

BEARBERRY
✔ Kecerahan kulit, melindungi kulit dari pembentukan tompok-tompok hitam dan memperbaiki jeragat

VITAMIN E
✔ Kelembapan yang berkesan dan melindungi kulit dari kekeringan

 12 KEAJAIBAN LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM

✔ Solekan asas
✔ Foundation
✔ Concealer
✔ Kelembapan sepanjang hari
✔ Keanjalan kulit
✔ Kecerahan kulit
✔ Melembutkan
✔ Perlindungan UV optimum
✔ Mengurangkan kedutan
✔ Penghidratan
✔ Minimakan pori-pori
✔ Mencegah pigmentasi

 
KEBAIKAN LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM

✔ Menyamarkan cela di wajah
✔ Melindungi wajah dari sinaran UV matahari SPF 50
✔ Mencerahkan dan menyekatan tona kulit
✔ Bertindak sebagai bedak asas/foundation
✔ Memudarkan parut jerawat dan tompok hitam
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak)
✔ Senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah
✔ Non-comodogenic : tidak menyumbat pori-pori
✔ Tahan lama sehingga lebih 8 jam dan TIDAK berminyak
✔ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “cakey”,melekit mahupun gatal
✔ Membuatkan wajah “glowing” dan berseri seri
✔ Jimat, satu tiub boleh tahan hingga 2-3 bulan, kerana sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional
✔ 100% Selamat, Keluaran dari Korea dibawakan khas dari SNE Marketing ke Malaysia.
 2 PILIHAN WARNA LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM
✔ Light (Kulit Normal)
✔ Ultralight (Kulit Cerah)
 Q & A LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM
Q : Kenapa perlu memakai La'Soul Magic Makeover QQ Cream?
A : Penggunaan produk penjagaan kulit yang betul dapat mengekalkan kulit yang sihat dan mengelakkan risiko kanser kulit. Ini merupakan kedua-dua keutamaan yang jelas dari La'Soul Magic Makeover QQ Cream. Krim ini dengan fungsi pencerahan dan anti penuaan, direka khas untuk kulit wanita Asia dengan produk semula jadi Korea.

Q : Adakah La'Soul Magic Makeover QQ Cream ini sesuai untuk semua orang?
A : Ya. Sebenarnya, disarankan setiap orang mesti gunakan krim QQ setiap hari, untuk perlindungan kulit, menjadikan lapisan lindungan dari radiasi komputer, udara kotor, makeup, pencemaran dan sebagainya. Ia menjadikan kulit lebih semulajadi, tona sekata dan memberikan kecantikan walaupun tanpa makeup.

Q : Perlukah saya memakai lagi lindungan sunscreen setelah La'Soul Magic Makeover QQ Cream?
A : Dalam pasaran, kebanyakan krim QQ telah mempunyai lindungan sunscreen, namun nilai lindungan SPFnya tidak tinggi dan tidak mencukupi untuk seharian. La'Soul Magic Makeover QQ Cream mempunyai lindungan sunscreen SPF50 dan PA+++ adalah amat memadai untuk sehari. Untuk aktiviti luaran, adalah dinasihatkan memakai krim QQ 30 minit sebelum menjalani aktiviti luaran. La'Soul Magic Makeover QQ Cream boleh melindungi dari pancaran ultraviolet dan menjaga kulit anda.
 
TESTIMONI

 
 
 

Wednesday, 14 December 2016


Kelebihan menjadi vvip member SNE health and lasoul
-keahlian seumur hidup
-dapat voucher produk rm 50
-dapat voucher training rm 200
-layak mendapat harga ahli
-layak kumpul point bagi setiap pembelian
-perkenalkan seorang kawan jadi member dapat rm 47
-Akan diajar cara guna produk secara percuma


Whatsapp : 01112059610
 
LA SOUL LIFTING MASK
Kesan selepas 20 minit
LASOUL skin secret lifting gel.
Antara kelebihan
1. Garis2 halus diratakan. Kedutan di wajah
menjadi kurang jelas dalam masa kurang 30
minit.
2. Mengecutkan liang dan menghaluskan pori2
terbuka.
3. Melembutkan dan menanggalkan sel2 mati pada
kulit seterusnya menghaluskan permukaan kulit
agar menjadi lebih berseri.
4. Membekalkan khasiat dan menggalakkan
pembaharuan sel2 kulit
5. Kulit menjadi tegang dan keanjalan kulit muka
diperbaiki dengan amat pantas (kesan sama
seperti penggunaan botox)
6. Memudarkan parut2 bekas jerawat/jeragat dan
menutup bekas parut berlubang dimuka

Whatsapp: 0111-2059610

 
SNE CAPSULE
MANFAAT UTAMA
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi system imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.

Whatsapp: 0111-2059610
Xmass SALE SALE SALE SALE SALE!!!!.
Brightening Hoho package:
1x Cleansing Foam
1x Sleeping mask
1x Toner

3x Product Rm452.00 NOW SALE ONLY Rm348.00 (save Rm104)
Indulgent Lunar Package:
1x Lifting gel (15pcs)
1x sleeping mask
1x cleansing foam
3x product Rm652.00 NOW SALE ONLY Rm478.00 (save Rm174)
come grab this promotion!!!!
Pm/Whatsapp:0111-2059610
Business TANPA MODALπŸ‘πŸ‘
"Ada MODAL ? TIADA MODAL boleh run INI business yg penting kamu mahu berusaha + belajar + Minat " 😏
Sambil guna2 product la soul sambil cantik @ hensem.. boleh promote2 kepada kawan2 dan keluarga kita boleh dapat Rm47 πŸ’°
Kalau satu hari stok abis jual dalam 5 kotak sudah dpt Rm235
kalau satu bulan ada 30 hari.. nah berapa sudah 5 orang × 30 hari × retail profit Rm47 = Rm7050.
Itu baru 1 bonus daripada 10 bonus 😏😏belum termasuk bonus MDB!!!
Gemukkkk pokettt ohh 😍😍😍😍😍
Macam mana cara dapat begini income??
Pm/Whatsapp: 0111-2059610


Ada yg punya masalah kulit muka begini..???bekas jerawat yg besar lubang dia.. dan berjerawat besar besar pasir bernana nana . . ????
Nah apa kata cuba Produk LA'SOUL SKIN CARE NUTRITION EXPERT dari KOREA ni..tgk ladies yg suda mencuba puas hati dorang....kulit muka bertmbah bagus halus gitu... saya juga salah satu dri merka dulu dipenuhi jerawat satu muka tapi sekarang ramai pula yg mmuji hehe😁😁😁😁
Pertanyaan Atau pembelian boleh terus WhatsApp:-0111-2059610



Assalamualaikum..
Wajib baca pguna sleeping mask...sabar itu penting kn..
HEALING PROCESS
================
πŸ’«Perkongsian info (4 process)
Apabila kita menggunakan produk baru yg natural@semulajadi, contohnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku...
.
🌱 1. release - singkir - pembuangan toksin @ bahan kimia - tempohnya bergantung pada individu
πŸ„2. relax - rehat - organ @ kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran
πŸ’3. Revive - pulih - baik pulih sel-sel yg telah rosak akan berlaku - Dalam/luaran
🌺 4. Renew - Menganti/memperbaharui - sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan sel-sel @ kulit baru
Jika tukar produk, tidak ada perubahan dlm waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL
.
~~\ paling kurang mesti ambil masa 4 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas..
.
~~\ Jika berhnti di bulan ke 2 bermaksud baru habis proses relax. Tak smpt pulih dan renew lagi...
.
🌻 So, dia akan dapat kulit yang normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru.... jadi bukan salah produk tapi proses tak complete sebenarnya...
πŸ™‡ kesimpulannyaa.... konsisten dan yakin dan sabarrrrr... God willing masalah anda mampu dirawat.. 😍
Ruam @ jerawat kat muka adalah perkara biasa terutama bila pernah guna produk lain. Dia di panggil healing krisis. Healing crisis bukan hanya berlaku bila kita guna skincare tapi juga bila kita guna produk dalaman contohnya collagen jenis minuman.
.
Tempoh healing crisis ni paling kritikal sebab ramai yang tak sabar..
.
Proses penyingkiran toksin ni berbeza setiap individu. Ada yang ruam, jerawat kecik, jerawat besar, muka berbahang, mengelupas, gatal dan lain-lain. Bagi masa paling cepat 2 minggu hingga 1 bulan.
.
Kita dah kumpul toksin dalam kulit dah bertahun-tahun melalui pemakanan, produk skincare, pencemaran dan lain-lain. So, mesti ambil masa sikit nak keluarkan dan bersihkan... Contohnya kita guna produk tu 2 thn, dah sebati dengan kulit... takkan boleh dibuang dlm masa 2,3 hari @ seminggu
.
SABAR ITU PENTING.
.
MESTI MINUM AIR KOSONG/AIR SUAM 3 Liter sehari
.
Like dan Share kalau rasa info ini bermanfaat utk semua..
Pm Whatsapp : 0111-2059610
Jawapan Untuk Soalan Yang Paling Popular♡
SOALAN:
Saya mau hilangkan jerawat saya...Patut ka saya terus beli 1 set La'soul? Apa patut saya guna dulu?Saya takut beli mahal2 1 set.. Nanti tidak berkesan..
JAWAPAN:
Boleh beli tiada masalah... TAPI.. Jika jerawat kamu jenis berair/bedarah atau masih hidup..
Lebih baik mulakan dengan:
■■Diamond White sleeping mask + Cleansing foam dulu..
●Produk La'soul ni merawat DARI DALAM..bukan di luar sahaja..
●Jadi pertama kali guna ia akan keluarkan semua masalah muka ..
●Hari kedua dan seterusnya biasanya kulit akan melalui proses penyembuhan(Healing Process)
● Teruskan pakai. Bila tinggal hanya parut jerawat.. start guna V Lifting SERUM.. Untuk hilangkan parut jerawat... kecilkan pori wajah...
● Toner sangat baik untuk menyegarkan wajah dan memudahkan penyerapan sleeping mask...
Yang terbaik untuk jerawat berair/bedarah/basah/hidup adalah DIAMOND SLEEPING MASK♡♡
●Produk La'Soul mempunyai 500k lebih testimoni..
●Dihasilkan di kilang berkualiti tinggi di Korea..
Lulus KKM..
●●Agak mustahil tiada perubahan yang positif pada kulit anda..Cuma cepat atau lambat ja..
Selamat mencuba!!
Whatsapp : 0111-2059610